Image-empty-state.png

Binnenkort weer kansen?

Woensdag 6 maart, halfzes in de ochtend. Na 3 dagen helse pijnen aan nek en schouder met uitstraling naar de linkerarm en tintelende vingers ging het licht even uit. Ik was moe gevochten.

Een bezoek aan de “Spoed” (of zeggen we beter de Trein der Traagheid) bracht een hernia aan de nek, een geknelde zenuw en nog wat ander onheil op deze plaats ten berde.

Maandag volgt dan definitief uitsluitsel over een operatie of niet. Ik zal jullie hier in alle openheid over informeren maar doe zeker mijn best om zo goed en zo kwaad als kan BeursKompas verder normaal te laten verschijnen.

Deze week zal dit eerder in een afgeslankte versie zijn omdat ik eigenlijk geen uren aan mijn bureel mag zitten. Aangezien de chirurg (nog?) geen abonnee is, kan hij dit gelukkig niet weten...

Maar genoeg over mezelf, over naar de beurs nu.

In deze editie dus eerder een overzicht over de aanwezige aandelen in de portefeuilles. Hier was de voorbije week redelijk wat nieuws te rapen.

Nieuwe potentiële aankopen staan wel op de radar (ik volg voor BeursKompas op dit moment ongeveer actief een 45-tal bedrijven) maar de waarderingen waren de voorbije weken te ver opgelopen. De correctie van de laatste paar dagen, de slechtste beursweek sinds het begin van het jaar zelfs, biedt al wat meer mogelijkheden voor de nabije toekomst.

Het aandeel XXX, die de voorbije edities op onze watchlist stond, werd middels een alert op 7 maart voor de basisportefeuille aangekocht. Een goed voorbeeld dat met wat geduld altijd wel weer mooie kansen komen.

BK Achtergrond.webp

De volledige inhoud zien?

Abonneer vandaag nog op BeursKompas

en geniet van de volgende voordelen:

Alle 14 dagen BeursKompas in je mailbox (10-25 blz)

Onbeperkte toegang tot ALLE eerder verschenen nummers

Realtime alerts bij aankopen of verkopen

Bekende en onbekende aandelen om verder te bestuderen

Transparante portefeuilles

Stel je vragen via Mail/Messenger/Video Chat (op afspraak)

100% onafhankelijkheid (ik word door niemand betaald!)

Lieven%20Willems%20clear_edited.png